croAgro.net

croAgro.net

Ovim putem predstavljamo posljednji projekt poduzeća Auctus projekt d.o.o., a koji se odnosi na Internet portal croagro.net

croAgro.net je sustav čija je temeljna funkcija prikupljanje i obrada podatak te mogućnost pretraživanja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG), ali i drugih pravnih subjekata koji se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom. Cilj ovog sustava je okupljanje istih subjekata kako bi im se omogućilo okrupnjivanje kroz različite oblike udruživanja te time utjecalo na smanjenje troška nabave sirovina i repromaterijala. Svrha sustava je također i davanje pozitivnog učinka na optimizaciju cjelokupnog poslovanja i povećanja konkurentnosti korisnika kao i omogućavanje da kroz zajednički nastup plasiraju tražene količine poljoprivrednih proizvoda zainteresiranim većim kupcima u zemlji i inozemstvu. 

croAgro.net sustav omogućiti će korisnicima sustava direktan plasman svojih proizvoda na tržište krajnje potrošnje, a čime će se ostvariti paralelna korist kako za kupce tako i proizvođače (poljoprivrednike).

+385 (91) 25 25 234
info@aprojekt.eu
Pon - Pet 8.00h - 16.00h
Radno vrijeme
Stubička ulica 30
10 000 Zagreb